Over mij

Gepassioneerde coaching met persoonlijke touch
Mijn verhaal

Eef Van Rompaey

Welkom! Mijn naam is Eef Van Rompaey en door mijn enorme interesse in de menselijke psyche heb ik ook gekozen voor studies psychologie. Hier voelde ik mij als een vis in het water! Mensen laten groeien en in hun kracht laten staan is het liefste wat ik doe.

Ik hecht zelf veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor heb ik mij nog verder verdiept in krachtontwikkeling tijdens de postgraduaat Positieve Psychologie. Daarnaast volg ik ook de opleiding Psychotherapie. Ik vul deze achtergrond aan met bijkomende opleidingen die passen in het kader van psychologische groei. Dit brengt mij in de mogelijkheid om jou de meeste gerichte en gepersonaliseerde hulp aan te reiken.

Mijn drie “hoofdtalenten” zijn: vertrouweling, sfeervoeler en sterkte-architect. Hierdoor luister ik graag actief naar mijn gesprekspartner, merk ik snel spanningen en emoties op bij anderen en is het mijn doel om mensen te laten floreren.

In mijn privéleven heb ik zelf ook voor een aantal uitdagingen gestaan. Ik ben zelf enkele jaren mantelzorger geweest voor mijn vader. Zo ben ik ook tot mijn motto gekomen: “je hebt niet in de hand wat er in het leven op je pad komt, maar je kan wel zelf de weg kiezen.”

Vertellis Coaching - Eef

Opleidingen

Integratief Psychotherapeut i.o., Educatieve Academie
Postgraduaat Positieve Psychologie, Thomas More
Toegepaste Psychologie, Thomas More
Brainspotting fase 1 en 2, Brainspotting België
Stresscoach en burn-out coach, Anita Rogier (HRD)